Tietoa meistä


Lockster

 
LOCKSTER DREADSHOP
Satamakatu 22
33200 Tampere
TI-PE klo 12-18

info@lockster.net


Lockster on maaliskuussa 2015 aloiteltu rastoihin/takkuihin keskittyvä tällä hetkellä aputoiminimellä toimiva yritys. Homma alkoi yhden takkutukkaisen tyttösen rakkaudesta kaikenlaiseen askarteluun ja väkertelyyn ja on lähtenyt siitä mukavasti kasvamaan.
Olemme tehneet jo tuhansia yksittäisiä takkuja ja henkilökuntamme on asiansa osaavaa!

Nettikauppaa selatessasi huomaat että myymme pääasiassa rastoihin koruja sekä kuitu- ja huopalisäkkeitä pehkoa piristämään, minkä lisäksi valikoimistamme löytyy aitohiuspidennyksiä niille jotka kaipaavat takkuihinsa pituutta.

Tällä hetkellä tiimiimme kuuluu perustaja Jenni, joka hoitaa kaiken uusien tuotteiden hankinnasta ja kuvaamisesta tilausten postittamiseen, viesteihin vastailuun ja tietty päivät kuluvat myös asiakastöitä tehdessä. Puuhaa siis riittää, toivomme asiakkailtamme kärsivällisyyttä!
Perheeseemme kuuluu myös belgianpaimenkoira Mörkö (kuvassa), johon kaikki paikan päällä käyvät asiakkaamme ovat päässeet myös tutustumaan. Mörkö on meillä usein mukana festarikojuilla ja tapahtumissa, se rakastaa ihmisiä ja rapsutuksia! Ethän kuitenkaan tuo takutettavaksi tullessasi vehnäpitoisia herkkuja.

Helsingin puolella takkuja itsenäisesti tekee Johanna.

Lisää takkutaiteilijoistamme voit lukea Hinnasto ja ajanvaraus -sivulta.

Yhteyden meihin saat sähköpostilla info@lockster.net
Ongelmatilanteissa voit laittaa meille tätä kautta viestiä - pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti! Joskus kuitenkin puuhaa on kovin paljon ja kiire on kova, joten jos emme muutamaan päivään ehdi vastaamaan, lähetä viestisi uudelleen jottei se huku kyselyiden virtaan.
Osoitetiedot yms. saa myös tarvittaessa sähköpostilla. 

Y-tunnus: 2214912-1